Vopsit Ombre perfect la Joya Salon

Parul vopsit Ombre a devenit clasic si este preferat de foarte multe femei. Nu este doar un stil care arata bine in cazul femeilor cu par inchid la culoare, dar este si destul de usor de executat.

Parul vopsit Ombre a devenit clasic si este preferat de foarte multe femei. Nu este doar un stil care arata bine in cazul femeilor cu par inchid la culoare, dar este si destul de usor de executat. Pe langa asta, intretinerea este foarte usoara. Indiferent de tipul de par, de lungimea sau duritatea firului de par, puteti alege stilul Ombre. Acesta poate parea sofisticat si elegant in functie de culorile folosite, asadar indrazniti!

Exista mai multe motive pentru care sa alegeti Ombre, insa in primul rand, arata trendy si necesita o minima intretinere. De asemenea, culorile folosite pot da capetelor un aspect mai gros, ascunzandu-le eficient pe cele deteriorate. Acest lucru face parul sa para mai dimensional si voluminos, dand fetei un aspect mai tanar si proaspat. Pe langa toate acestea, intrucat substantele folosite la decolorare nu ajung la scalp, Ombre devine o varianta mai sanatoasa a vopsitului integral.

In functie de aspectul dorit, de culoarea naturala a parului si textura acestuia, veti putea sa alegeti si culoarea pentru Ombre. In principiu, culoarea radacinei trebuie sa fie inchisa, deschizandu-se de-a lungul lungimii firului de par. Decolorarea trebuie sa aiba un aspect natural, iar un contrast cu doua tonuri nepotrivite, pare total nefiresc.

Daca tonul pielii este inchis, rosu inchis, culoarea cuprului sau bronzului vor arata foarte bine. Pentru un ton mediu al pielii, se potriveste intreaga paleta de maro si caramel, iar daca tonul pielii este unul deschis, culorile cenusii, blond bland si caramel sunt cele mai potrivite. Tendinta actuala a Ombre este ca nuantele alese sa nu fie in contrast, ci trecerea intre tonurile folosite sa fie blanda, in functie de culoarea naturala a parului.

Doriti un vopsit Ombre profesional? Cei mai buni specialisti din domeniu va asteapta la coafor in 1 Mai | joyasalon.ro

vopsit Ombre

Daca va doriti un Ombre profesional, nu ar trebui sa stati prea mult pe ganduri, ci sa cautati un specialist care sa va indrume in alegerea culorilor potrivite. La Joya Salon, coafor in 1 Mai, puteti avea parte atat de consultanta, cat si de vopsit propriu-zis. Accesand http://joyasalon.ro/ veti descoperi multe alte servicii disponibile in acest salon, iar sunand la numerele afisate veti putea face programarile care va intereseaza!