Top carti de citit in vacanta pe plaja

Nicio vacanta nu este completa fara lectura, de aceea cititorii trebuie sa comande din timp din oferta PrintreCarti.ro, carti de dragoste, de psihologie si chiar de dezvoltare personala.

Pe langa articole vestimentare si de igiena, incarcatoare si prosoape, cele mai importante lucruri care nu trebuie sa lipseasca din bagajul niciunei persoane care pleaca in vacanta sunt cele mai frumoase carti de citit menite sa ii relaxeze complet pe cititori.

Vara vine “la pachet” cu excursii la mare si la munte, cu locuri de explorat alaturi de prieteni si de familie. Nicio vacanta nu este completa fara lectura, de aceea cititorii trebuie sa comande din timp din oferta https://www.printrecarti.ro, carti de dragoste, de psihologie si chiar de dezvoltare personala.

Intoarce-te la mine”, in topul celor mai apreciate carti de citit de luat in vacanta

Intoarce-te la mine este un roman scris de Simona Lungu, o poveste reala cu radacini in relatarile bunicilor si in razboi. Aceasta poveste de dragoste ii va tine pe cititori cu sufletul la gura pe plaja, le va oferi zambete largi, lacrimi de bucurie si o stare de bine incredibila. Povestea are in centrul atentiei o naratiune emotionanta care se petrece in Constanta anilor 1940, in care se prezinta destinul tinerilor ce au trait in acele vremuri.

Comanda “Arta subtila a nepasarii” din anticariatul Printre carti si schimba-ti perspectiva asupra vietii pe plaja

Mark Manson, autorul cartii “Arta subtila a nepasarii” ofera cititorilor un ghid revolutionar prin intermediul acestei carti de dezvoltare personala. Cititorii care aleg sa isi ia aceasta carte pe plaja vor invata ca totul sta in optimism si cheia vietii este pozitivismul. Cu alte cuvinte, aceasta carte ii va ajuta pe cititori, in vacanta fiind, sa isi gaseasca curajul, increderea si sa isi cunoasca limitele, sa duca o viata buna, lipsita de compromisuri si ancorata in prezent.

Carti de citit | PrintreCarti.ro

carti de citit

Ia cu tine in vacanta “Sotia plantatorului de ceai”, o poveste de o frumusete tulburatoare

Sotia plantatorului de ceai prezinta povestea unei frumoase tinere de 19 ani, Gwen, care se indragosteste de un plantator de ceai bogat, vaduv, din Ceylon si care isi parasete tara, Anglia, pentru a trai alaturi de el. Peisajele care taie rasuflarea sunt umbrite de secrete teribile, iar acest jurnal de calatorie este menit parca sa fie pus in valiza.