Parametrii in functie de care ar trebui alese calculatoarele refurbished

Acestea ar trebui achizitionate de la distribuitori autorizati, cum este si It-Sh.ro, care pot oferi garantie produselor, garantie care poate fi chiar si pana la 24 de luni

Cumpararea unu calculator se bazeaza pe o multime de criterii, iar pretul este unul dintre cele mai importante, acesta fiind urmat la un interval scurt de performanta pe care acesta o are. De aceea, un tip de calculator care imbina cu succes cele doua criterii este reprezentat de calculatoarele refurbished.

Acest lucru se datoreaza faptului ca tipul de produse refurbished cuprinde echipamentele IT care au fost utilizate pentru o perioada scurta de timp si care au trecut apoi printr-un proces de reconditionare. Astfel ca si-au recapatat functiile si performantele de dinainte, fiind foarte asemanantoare cu echipamentele noi.

Totusi, pentru ca aceste produse sa respecte parameterii in care ar trebui sa se incadreze echipamentele IT refurbished, in special calculatoarele, acestea ar trebui achizitionate de la distribuitori autorizati, cum este si It-Sh.ro, care pot oferi garantie produselor, garantie care poate fi chiar si pana la 24 de luni, in functie de produs.

3 sfaturi pentru alegerea calculatoarelor refurbished

Intr-adevar, calculatoarele refurbished au avantajul unui pret mic, platit pentru o performanta ridicata. Totusi este foarte important ca oamenii care sunt in cautarea unor calculatoare ieftine sa poate alege cele mai bune astfel de echipamente.

Calculatoarele refurbished | Calculatoare ieftine | It-Sh.ro

calculatoarele refurbished

Prin urmare, acestia ar trebui sa tina cont de urmatoarele sfaturi:

  1. Perifericele incluse in pachet la achizitonarea unui calculator refurbished – exista cazuri in care calculatoarele sunt vandute fara cablurile de alimentare sau cele pentru monitor, fara de care computerul nu poate functiona;

  2. Sa fie ales in functie de nevoile tehnologie pe care le are cumparatorul – echipamentele IT sunt, de cele mai multe ori de generatii noi, insa exista pe piata si astfel de produse care fac parte din generatii mai vechi. De aceea, este important ca la cumparare sa se tina cont de acest aspect, mai ales daca activitatea pentru care este destinat presupune utilizarea unui numar mare de aplicatii software;

  3. Beneficiul numit garantie – de obicei, produsele refurbished beneficiaza si de garantie, care este de minimum un an. Daca vanzatorul nu ofera aceasta garantie, cel mai bine ar fi ca posibilul cumparator sa refuze produsul respectiv.