Interventie chirurgicala – produse utile in ingrijire

Evident, aceasta este cea mai ieftina varianta, insa nu intotdeauna posibila. In cazul in care doriti sa achizitionati astfel de produse de ingrijire la domiciliu, nu trebuie decat sa accesati www.magazinulortopedic.ro si sa cautati ce va intereseaza

Orice interventie chirurgicala are un impact major asupra oricarei persoane, deoarece aceasta schimba total rutina zilnica, dar si anumite capacitati ale persoanei in cauza si ale celor apropiati. Dupa multe dintre interventii recuperarea este totala, insa acest lucru depinde in mare masura de perioada imediat urmatoare.

Ce trebuie sa faci cand suferi o interventie chirurgicala

Inca de cand a iesit din blocul operator, o persoana care a suferit o interventie chirurgicala are nevoie de o ingrijire si supraveghere corespunzatoare. In spital si in centrele de ingrijire toate obiectele necesare sunt la indemana si pot fi folosite, insa ce se intampla acasa? Ce accesorii ar fi necesare pentru a avea parte de o recuperare post-operatorie buna?

In primul rand, acasa va fi nevoie de o persoana care sa ingrijeasca de cel bolnav. Un proaspat operat va reusi cu greu sa faca fata nevoilor pe care le are tocmai pentru ca miscarile si mobilitatea sa sunt mult limitate de interventia suferita. Daca este cineva care sa ofere sprijin, atunci totul devine mai usor.

O persoana care se recupereaza dupa o interventie chirurgicala va avea nevoie de un spatiu curat in care sa stea. Asta inseamna un pat, asternuturi curate, pansamentele corespunzatoare, solutii de curatare si dezinfectare, o toaleta in apropiere sau un scaun wc de camera. Daca perioada ce trebuie petrecuta in pat se preconizeaza a fi lunga, iar posibilitatea de miscare redusa, atunci va fi nevoie si de o saltea antiescare ce poate elimina total posibilitatea aparitiei escarelor. Ar putea fi de mare folos si un cadru de mers sau un scaun rulant, asta daca persoana in cauza are unda verde de la specialist sa se miste dincolo de perimetrul patului.

Scaun wc de camera | saltea antiescare | magazinulortopedic.ro

saltea antiescare
scaun-wc-de-camera

Toate aceste produse care favorizeaza recuperarea medicala si ingrijirea la domiciliu pot fi imprumutate de la persoane care au avut probleme similare, dar au depasit momentul. Evident, aceasta este cea mai ieftina varianta, insa nu intotdeauna posibila. In cazul in care doriti sa achizitionati astfel de produse de ingrijire la domiciliu, nu trebuie decat sa accesati www.magazinulortopedic.ro si sa cautati ce va intereseaza. Ofertele sunt stabilite astfel incat clientul sa fie favorizat, deci cumparand din Magazinul Otopedic nu veti cheltui prea mult, dar veti avea parte de produse de calitate!