Fiecare carte are o poveste!„ Cumpar carti ”,un anunt cu numeroase avantaje

Anunturi de tipul „cumpar carti pentru anticariat” sunt usor de gasit in mediul online, iar un anticariat care cumpara carti serios, precum cel de la adresa www.anticariat-carti.com , va satisface toate cerintele si necesitatile persoanelor care obtina rapid bani din vanzarea cartilor din biblioteca.

Din ce in ce mai multi cititori isi indreapta atentia catre carti mai ieftine, aflate in oferta anticariatelor. Acestea au un pret de cateva ori mai mic decat pretul din librarii, exista titluri vechi, clasice, cu rezonanta in literatura nationala si internationala sau volume care au iesit din tipar si nu mai pot fi gasite in librarii.

Cartile din anticariate sunt ingrijite si foarte bine intretinute, asa ca sunt demne de luat in calcul pentru completarea bibliotecii personale din living. De unde provin cartile din anticariat? Acestea sunt cumparate de la persoane fizice, tipografii si edituri, in schimbul unor sume de bani.

Anunturi de tipul „cumpar carti pentru anticariat” sunt usor de gasit in mediul online, iar un anticariat care cumpara carti serios, precum cel de la adresa www.anticariat-carti.com , va satisface toate cerintele si necesitatile persoanelor care obtina rapid bani din vanzarea cartilor din biblioteca.

De unde provin cartile din anticariat si cum sunt ingrijite?

Cartile din anticariat provin din bibliotecile celor care au decis ca trebuie sa isi elibereze spatiul si sa faca loc volumelor noi. Cele mai multe volume sunt cumparate de la cititori pasionati, care nu au dorit sa le arunce la gunoi si au decis sa le ofere in schimbul unei sume de bani reprezentantilor anticariatului. Cele mai multe volume sunt foarte bine ingrijite si, desi e posibil sa aiba paginile ingalbenite de timp, au un farmec aparte. Cartile vechi au un parfum de epoca, un parfum care ar atrage pe oricine.

Asadar, povestea cartilor din anticariat incepe cu o simpla tranzactie intre cititori si reprezentantii anticariatului Printre Carti. Poate sa fie vorba despre nevoia de bani, despre lipsa spatiului de depozitare, poate ca este vorba despre cititori care sunt oameni in varsta si nu mai pot intretine cartile asa cum se cuvine, dar si despre persoane care au copii mici, care nu mai sunt interesati de lectura in aceasta forma.

Cumpar carti pentru anticariat | anticariat care cumpara carti | www.anticariat-carti.com

cumpar carti pentru anticariat

Fie ca sunt romane de dragoste, fie ca sunt carti stiintifice, istorice sau din alte domenii, reprezentantii anticariatului accepta toate tipurile de volume. Cartile vechi arata foarte bine, pentru ca sunt intretinute si reconditionate, ele nu au bacterii sau microbi si sunt puse in vanzare la un pret foarte bun.

Valoarea cartilor este data de editura, de autor, de titlu, de numarul de pagini si de notorietatea subiectului. In Bucuresti exista un anticariat care cumpara carti la cel mai bun raport calitate – pret: anticariatul Printre Carti. Este suficient ca persoanele interesate sa ia legatura cu reprezentantii acestui anticariat online si sa stabileasca o intalnire in urma careia vor scapa de toate cartile vechi si de cele pe care nu le mai folosesc.