De ce este important pentru medici sa poarte uniforme antimicrobiene?

Pentru ca programul personalului medical este atat de incarcat, magazinele online, asa cum este Medifashion.ro, ofera posibilitatea cumparaturilor rapide, in cativa pasi simpli

In fiecare zi, medicii trebuie sa acorde atentie conditiilor sanitare pe care le pun la dispozitie pacientilor, iar purtarea unor uniforme antimicrobiene contribuie in tot acest proces. Activitatea medicilor are loc dintr-un salon medical in altul, ceea ce inseamna ca virusurile pot fi purtate mai departe.

Pentru ca programul personalului medical este atat de incarcat, magazinele online, asa cum este Medifashion.ro, ofera posibilitatea cumparaturilor rapide, in cativa pasi simpli. Magazinul se ocupa de comercializarea echipamentelor medicale ce provin din USA sau California si se prezinta in cea mai buna calitate din punct de vedere al materialelor, produsele fiind populare la nivel mondial.

Nu doar ca sunt functionale si sigure, dar produsele se gasesc intr-o gama foarte variata. Astfel ca, medicii pot opta astazi pentru uniforme stilate, compozitii de inalta calitate, confortabile si rezistente pe termen lung.

Pentru un aspect cat mai profesionist al uniformei, medicii au ocazia cu ajutorul MediFashion de adauga o nota personala. Mai exact, ei pot personaliza produsele cu un logo sau cu numele.

Functioneaza cu adevarat aceste uniforme antimicrobiene?

Din pacate, multe persoane sunt inca sceptice cu privire la calitatea uniformelor antimicrobiene. Secretul acestui tip de imbracaminte consta in tratamentul aplicat de producatori, respectiv substantele chimice din tesaturi, care impiedica bacteriile sa se aseze pe uniforma. Tratamentul materialelor contine ioni de argint si este aplicat utilizand nanotehnologie.

  • Uniforma rezistenta? Caracteristicile antimicrobiene rezista in timp!

Uniformele antimicrobiene reprezinta cea mai buna alegere pentru medicii in cautare de imbracaminte care sa reziste in timp. Pentru ca tesatura este protejata impotriva bacteriilor, ea va deveni durabila.

Uniforme medicale |  Uniforme antimicrobiene | MediFashion.ro

uniforme medicale

Mai mult, specialistii sustin ca imbracamintea poate fi spalata pana la de 300 de ori, mentinandu-si caracterul antimicrobian. Nici alti factori nu afecteaza, cum ar fi transpiratia, cu care medicii s-ar putea confrunta intr-un mediu atat de solicitant.

Cine ar trebui sa utilizeze astfel de uniforme medicale?

Indiferent de institutia medicala in care activeaza, orice doctor ar trebui sa aiba cateva astfel de uniforme. In acest fel se vor proteja pe sine, dar si pe oamenii cu care iau contact.