Cum să vă creați un trend voluminos?

Permiteți-ne să vă prezentăm modalitatea în care se desfășoară o modă voluminoasă...

Hainele care au o alură dramatică și prezintă elemente supra-voluminoase se pare că sunt pe aceeași lungime de undă cu trend-urile din ziua de azi. Permiteți-ne să vă prezentăm modalitatea în care se desfășoară o modă voluminoasă…trend

Pregătiți-vă pentru un look mai amplu și îmbrățișați un stil de îmbrăcăminte mai voluminos. Acest look dramatic reprezintă modalitatea perfectă de a face furori anul acesta.

Descifrează trend – ul

Această apariție se referă la un volum mai mare, așa că pregătiți-vă să vă retrageți și să renunțați la look-ul în care pielea este strânsă de corsaje mulate pe piele. Cu toate acestea, look-ul amplu nu se referă la o apariție fără forme. De fapt, totul se referă la volum pentru a crea o apariție de neuitat. Modelul a câștigat numai aplaude pe câteva podiumuri și este îndrăgit de toți iubitorii de fashion.

Alegerea unui model potrivit depinde de gustul fiecăruia, desigur. Pornind de la rochii învoalate, pulovere supradimensionate și pantaloni bufanți, puteți, de-asemenea, să adăugați volum alegându-vă un model care încastrează elemente supradimensionate precum mânecile lungi sau pantalonii cu tur larg. Cu atât de multe areale de culori și pattern-uri de unde să alegeți, aceste modele se potrivesc foarte bine pe nuanțe de negru sau de gri.

Pentru a obține un oarecare balans în proporții, trebuie să știți că nu trebuie să purtați un articol de îmbrăcăminte voluminos cu un alt articol de îmbrăcăminte la fel de voluminos – asta numai dacă o apariție mai ciudățică nu va deranjează. Secretul în a vă reuși o apariție frumoasă este să percepeți modul în care să balansați o piesă mai îndrăzneață cu una care este potrivită unei figuri mai plate. Ar trebui, de-asemenea, să luați în considerare pânzele ușoare care se mulează ușor pe corp pentru a vă înmulți șansele de reușită.

Un alt secret este să nu intrați în lucruri complexe. Din moment ce look-ul este unul îndrăzneț din start, cea mai bună alegere ar fi să nu vă complicați în alegeri. Spre exemplu, imaginați-vă că puneți în pereche un pulover foarte voluminos și o pereche de blugi skinny, tocuri negre și niște cercei lungi pentru a avea un look șic. Mai puteți adăuga aici o curea care să vă definească linia taliei și să vă aplatizeze modul în care sunteți percepuți.

Aceste modele noi și îndrăznețe vă vor capta atenția încă de la început, pentru că ineditul se poartă clar și trebuie să înțelegeți că o metodă nouă înseamnă un look mult mai original.