Cum sa scapi de cartile vechi de acasa si sa primesti bani pentru ele?

Cei care vor sa-si elibereze biblioteca prin procedura de vanzare a cartilor catre anticariate, pot lua in considerare Achizitii-Carti.ro

In prezent, proprietarii care au carti vechi acasa, pe care nu stiu cum sa le gestioneze in favoarea lor, pot lua in considerare procedura de vanzare, pentru a recupera din investitia initiala si pentru a obtine o suma de bani in plus.

Din fericire, aceasta procedura poate functiona in parametri siguri si eficienti cu ajutorul anticariatelor, care ofera tuturor proprietarilor de carti posibilitatea de a le vinde fara sa se implice niciun risc.

Persoanele care vor sa castige un banut in plus si care vor sa-si elibereze spatiul din biblioteca cu aceasta ocazie, pot lua in considerare anunturile de tipul „cumpar carti vechi”, prin intermediul carora proprietarii pot lua legatura cu achizitorii.

 3 etape de vanzare a cartilor vechi catre anticariate

  1. Contactarea achizitorului

Fiecare proprietar de carte trebuie sa ia mai intai legatura cu achizitorul, ceea ce se poate realiza chiar cu ajutorul anunturilor de tipul „cumparam carti la kilogram” postate pe motoarele de cautare.

Cumparam carti la kilogram | Cumpar carti vechi | Achizitii-Carti.ro

cumpar carti vechi

Odata contactat, achizitorul va informa vanzatorul in legatura cu toti pasii care trebuie sa fie respectati pentru vanzarea eficienta si rapida a cartilor.

  • Prezentarea achizitorului la domiciliul proprietarului de carti

Dupa ce se stabilesc detaliile, achizitorul vine la domiciliul proprietarului de carti pentru a analiza atent care este starea si conditia produselor puse la dispozitie. De acest aspect depinde foarte mult pretul pe care achizitorul il propune. Daca se afla intr-o stare buna sau chiar excelenta, pretul propus va fi mult mai avantajos pentru vanzator.

  • Oferirea a sumei de bani stabilite pe loc

Vestea buna este ca atunci cand oamenii aleg sa-si vanda cartile catre anticariate, au ocazia de a-si primi imediat suma de bani de bani stabilita, fara sa fie nevoiti sa astepte un virament bancar. Astfel, cei care vor sa-si elibereze biblioteca prin procedura de vanzare a cartilor catre anticariate, pot lua in considerare Achizitii-Carti.ro.

In concluzie, oricine isi doreste sa scape de cartile care ocupa prea mult spatiu in biblioteca, are ocazia de a fi platit corespunzator de anticariatele care sunt intr-un continuu proces de cumparare.