Conditii pe care le asigura o firma de amanet non stop

Casa de amanet https://hqz.ro/ asigura si servicii de amanet auto, care se adreseaza exclusiv proprietarilor de autoturisme care au nevoie urgenta de o suma de bani si nu au un alt bun de valoare de amanetat decat masina.

Daca pana nu demult, amanetarea unei masini era o solutie privita cu reticenta de catre proprietari, acum conditiile oferite de un renumit amanet non stop din Bucuresti ii ajuta sa apeleze la aceasta solutie salvatoare pentru a iesi dintr-un impas financiar mult mai usor. Casa de amanet Hqz.ro asigura si servicii de amanet auto, care se adreseaza exclusiv proprietarilor de autoturisme care au nevoie urgenta de o suma de bani si nu au un alt bun de valoare de amanetat decat masina.

Avantajele pe care le ofera reprezentantii unui amanet non stop celor care isi amaneteaza masina

Casele de amanet de regula ofera pentru masini pana la 75% din valoarea lor pentru o perioiada limitata de timp, o suma foarte buna din toate punctele de vedere. Pentru a beneficia de serviciile de amanetare auto, este necesar ca proprietarii sa aduca masinile pentru a fi evaluate de catre un specialist. Dupa ce acesta da un pret pentru valoarea masinii, se va intocmi contractul de amanet si se vor preda cheile si documentele masinii.

In ceea ce priveste persoanele juridice care urmaresc amanetarea unei masini, acestea trebuie sa prezinte actul constitutiv al firmei si stampila unitatii, sub forma unui acord de amanetare. Pentru fiecare zi contractuala, casa de amanet de antichitati Bucuresti va percepe un comision care va fi achitat la sfarsitul perioadei, impreuna cu suma imprumutata. Ce se intampla in cazul in care in ziua in care expira contractul, clientii amanetului nu au posibilitatea de a returna banii?

Amanet non stop | amanet de antichitati Bucuresti | Hqz.ro

amanet non stop

Clientii trebuie sa achite valoarea dobanzii si sa prelungeasca contractul cu cateva zile sau cateva saptamani, astfel incat sa aiba timp sa faca rost de suma necesara ce trebuie returnata. Inainte de a ajunge in incinta amanetului, proprietarul masinii trebuie sa o cosmetizeze, sa o spele, sa o curete, sa remedieze eventualele defectiuni, fara a face investitii mari.

Amanetarea autoturismelor reprezinta o solutie foarte buna pentru a rezolva in cel mai scurt timp posibil necesitatea de a dispune de o suma de bani mai mare. Contractul de amanetare a autoturismului trebuie sa fie citit cu atentie si clientii trebuie sa fie foarte atenti la fiecare clauza in parte, desi reprezentantii HQZ ofera transparenta si siguranta clientilor.