Cel mai bun software retail – pareri, avantaje, solutii

Conform informatiilor publicate pe site-ul AttoSoft.ro, acest soft poate fi utilizat si pentru magazinele online

Magazinele au nevoie de programe performante care sa le ajute in controlul de zi cu zi al activitatilor. Un software retail are o serie de avantaje contribuind in primul rand la eficientizarea modalitatii de derulare a taskurilor mancatoare de timp.

In felul acesta, angajatii au mai mult timp la dispozitie pentru a servi rapid si prompt clientii, iar managementul companiei are timp sa se ocupe intens de partea de marketing, promovare si fidelizare a clientilor.

Cento – unul dintre cele mai performante software-uri retail

Cento este un program informatic puternic care aduna in acelasi loc toate informatiile necesare cresterii si dezvoltarii unui astfel de business. Cu doar un singur click, antreprenorii au access la o serie de rapoarte detaliate pentru rulajele de marfa, stocurile critice, marfuri, precum si pentru cantitatile optime de aprovizionare, preturi si adaosuri comerciale.

Absolut toate activitatile de aprovizionare si vanzare sunt gestionate cu succes. Solutiile ERP sunt o componenta cheie a oricarei afaceri de succes pentru ca ofera acces instant la toate datele importante, iar deciziile sunt luate in cunostinta de cauza.

Solutii ERP | Software retail | AttoSoft.ro

solutii ERP

Spre exemplu, intr-un astfel de domeniu, gestionarea stocurilor este extrem de importanta, iar magazinele trebuie sa se asigure ca au mereu pe stoc cele mai cautate produse pentru a satisface nevoile si cerintele clientilor.

Un alt mare beneficiu al implementarii acestui program consta in politicile de fidelizare a cumparatorilor. In aplicatie, exista tot felul de sesiuni de promotii si o gama extinsa de produse pentru a atrage clientii si pentru a spori satisfactia acestora.

Managementul magazinului intelege mult mai bine care sunt obiceiurile clientilor, care este istoricul lor de achizitii si astfel pot crea promotii speciale pentru a le indeplini nevoile si asteptarile.

Conform informatiilor publicate pe site-ul AttoSoft.ro, acest soft poate fi utilizat si pentru magazinele online. Echipa de specialisti a creat o extensie speciala ce permite conectarea modulului implementat la site-ul online. Astfel angajatii si / sau managementul pot urmari comenzile de la clienti, comenzile catre furnizori, stocurile, preturile si livrarile pentru gestionarea performanta si a acestei surse de venit.