Cateva trucuri pentru a vinde carti prin serviciul de achizitii carti

Nimic nu se compara cu o curatenie sau o reorganizare pentru a scapa de dezordinea din viata noastra si pentru a face si niste bani in acest proces. In timp ce se strang randurile si se simplifica stilul de viata, este un moment excelent pentru a reevalua toate lucrurile in plus care s-au acumulat. In orice caz, este necesar sa se scape de lucrurile care ar putea ocupa mult spatiu si care nu se mai folosesc, asa cum ar fi cartile.

Chiar daca nu vorbim despre un cititor impatimit, cu o biblioteca vasta, probabil ca s-au adunat de-a lungul anilor o buna parte din carti, fie ca au fost achizitii de carti ocazionale, cadouri, manuale pentru scoala sau chiar carti mostenite de la generatiile anterioare. Iar cartile care nu se folosesc in mod regulat sau la care nu se tine prea mult ocupa un spatiu care ar putea fi folosit mai bine pentru altceva.

Achizitii carti – este bine sa se pastreze cartile in stare buna

Unul dintre cei mai importanti factori in determinarea valorii unei carti pentru a apela mai apoi la achiziti carti este starea acesteia. Asadar, de-a lungul anilor, pe masura ce se colectioneaza carti si se adauga la biblioteca personala, este o idee buna sa se trateze bine.

Cartile se pastreaza cel mai bine in incaperi racoroase si uscate. Umiditatea favorizeaza aparitia mucegaiului care poate ruina cartile definitiv. Expunerea indelungata la lumina poate, de asemenea, sa decoloreze cartile, asa ca o iluminare slaba sau indirecta este cea mai buna atunci cand acestea nu sunt folosite.

Achizitii de carti | cumpar carti vechi | Anticariat-Carti.com

Achizitii de carti

Se pot vinde cartile la un anticariat prin anunturile de tip – cumpar carti vechi

Cu siguranta ca toata lumea s-a distrat cu cartile, iar acum este timpul ca acestea sa se dea mai departe altcuiva, unui anticariat de exemplu, precum Anticariat-Carti.com.

Fiind vorba de o carte la mana a doua, prin intermediul anunturilor de tip cumpar carti vechi, aceasta se vinde la un pret mai mic decat valoarea lor initiala. Atunci cand altcineva cumpara cartea de acolo de unde se va vinde, se va achizitiona la un pret mai mic decat pretul original al cartii. Intr-un fel, se vor ajuta cei care nu pot cumpara cartea la pretul ei original sa o obtina la un pret mai accesibil pentru buzunar.