Carti de succes pentru oameni de succes

Succesul depinde de foarte multi factori, dar cel mai mult depinde de antrenament sustinut. Daca doriti sa vindeti carti de succes, cumpar carti la kg, deci cu cat mai multe, cu atat mai bine. Doriti sa aflati mai multe despre cum si unde sa vindeti carti? Accesati cu incredere cumparcarti.ro

Carti de succes pentru oameni de succes

Cei mai de scucces oameni lucreaza de obicei din greu, practica obiceiuri corecte in fiecare zi si sunt cititor care se straduiesc sa se autoperfectioneze. Daca doriti sa le calcati pe urme si doriti sa incepeti cu lectura, iata cateva sugestii! Dupa ce terminati de citit si veti dori sa sponsorizati alte carti bune, le veti putea vinde pe acestea. Cumpar carti de orice fel, dar mai ales pe cele care incurajeaza spre succes!

Laureatul premiului Nobel, Daniel Kahneman scrie o carte „Gandire rapida. Gandire lenta” care ii poarta pe cititori intr-o calatorie prin tainele mintii umane. El aduce in discutie doua sisteme ale modului de gandire uman: unul este rapid, intuitiv si emotional, iar celalalt este lent, deliberativ si logic. Aceste doua moduri de gandire influenteaza tot ce se intampla in viata familiala, profesionala, sociala. Fiecare provocare si actiune trece prin filtrul celor doua moduri de gandire, iar deciziile sunt luate tot pe baza lor. Aceasta este o carte care imbogateste mult cititorul, iar pentru curaj de a porni pe calea succesului, chiar merita citita!

In ultima vreme se pune mare accent pe trairea prezenta, total constienta, insa nu toata lumea reuseste acest lucru, dar oamenii de succes sunt nevoiti sa reuseasca. Cartea „Puterea Prezentului” scrisa de Eckart Tolle este prezinta tocmai puterea de a fi cu adevarat prezent in locul in care va aflati. Raspunsurile sunt adesea chiar in fata dumneavoastra, iar succesul este usor de atins atunci cand la indemana sunt tot felul de instrumente utile. Tolle nu numai ca distruge in mod logic nebunia vietii viitoare, ci arata un nou mod de a fi vizionar in prezent.

Cumpar carti de orice fel, cumpar carti la kg | cumparcarti.ro

cumpar carti de orice fel

Alfred Lansing a scris o carte pe care a numit-o „Endurance”. Pe paginile acesteia prezinta esecul expeditiei imperiale trans-antarctice condusa de Sir Ernest Shackleton in incercarea sa de a traversa continentul inghetat in 1914, dar si lupta ulterioara pentru supravietuire. Totul se termina cu bine, insa frigul si marea de zapada au contribuit la calirea fizica, psihica si emotionala a membrilor navei, ceea ce a insemnat adevaratul succes.

Succesul depinde de foarte multi factori, dar cel mai mult depinde de antrenament sustinut. Daca doriti sa vindeti carti de succes, cumpar carti la kg, deci cu cat mai multe, cu atat mai bine. Doriti sa aflati mai multe despre cum si unde sa vindeti carti? Accesati cu incredere cumparcarti.ro!