Cadru de mers vs. cadru ortopedic

Atunci cand alegi carje, este recomandabil sa consulti un medic, deoarece in functie de natura si gravitatea bolii, poti avea nevoie de un cadru de mers sau de un cadru ortopedic. Magazinul online MagazinulOrtopedic.ro ofera o gama larga de carje pentru adulti si copii

Atunci cand alegi carje, este recomandabil sa consulti un medic, deoarece in functie de natura si gravitatea bolii, poti avea nevoie de un cadru de mers sau de un cadru ortopedic. Magazinul online MagazinulOrtopedic.ro ofera o gama larga de carje pentru adulti si copii.

Cadre ortopedice cu sprijin pe cot

Cadrele ortopedice cu sprijin pe cot, pot fi solide sau cu inaltimea reglabila. Astfel de carje sunt de obicei prescrise, daca pacientului ii este contraindicat un cadru ortopedic axilar. Pentru a nu dauna corpului si a nu agrava situatia, trebuie sa alegi carja potrivita in inaltime si sa inveti cum sa o folosesti.

Cadru ortopedic axilar

De regula, astfel de tipuri de carje sunt recomandate pentru pacientii cu raniri la picioare sau deteriorarea extremitatilor inferioare. De asemenea, este recomandat persoanelor in varsta care au probleme cu venele sau articulatiile la picioare. Acest tip de carje iti permite sa indepartezi complet sarcina din picioare. Adesea, o astfel de carja este folosita dupa interventii chirurgicale in perioada de reabilitare. In perioada de reabilitare poti utiliza cu acelasi succes si un cadru de mers.

Aproape toate cadrele ortopedice sunt echipate cu manere moi, ceea ce face ca procesul de utilizare sa fie mai confortabil. Din motive de siguranta, majoritatea modelelor au bazele antiderapante. Poti face o comanda pentru un cadru de mers sau un cadru ortopedic in magazinul Magazinul Ortopedic.

Pentru recuperarea dupa operatie, vatamare grava sau dizabilitate, ai nevoie de un cadru ortopedic. Scopul utilizarii dispozitivului, este reabilitarea activitatii motorii pe deplin, miscarea independenta fara asistenta, imbunatatirea calitatii vietii si scurtarea perioadei de recuperare. Pentru persoanele cu dizabilitati, o parte integranta a reabilitarii o reprezinta diferitele mijloace tehnice. 

Cadru de mers | Cadru ortopedic | MagazinulOrtopedic.ro

cadru ortopedic

Acestea sunt necesare pentru a restabili functiile pierdute si readaptarea in societate. Magazinul Magazinul Ortopedic ofera o selectie larga de echipamente de reabilitare tehnica la un pret accesibil. Exista urmatoarele tipuri de cadre de mers pentru bolnavi si pentru varstnici:

  • de tip stationar. Astfel de cadre de mers sunt potrivite pentru perioada de reabilitare a pacientilor a caror miscare este limitata de un membru.

  • modele de tip mobil. Aceste dispozitive au fixari laterale speciale care se misca alternativ. Un astfel de produs actioneaza ca suport in caz de miscare obstructionata.

Modele universale combina capacitatile celor doua tipuri anterioare, reducand sarcina pe aparatul locomotor al pacientului. Un astfel de cadru poate fi dotat cu un scaun, un cos. Designul este potrivit atat pentru persoanele in varsta, cat si pentru persoanele cu dizabilitati.