Ai strans colectiile de carti de la ziare si acum biblioteca ta este supraaglomerata? Iti pot veni in ajutor cumparatorii de carti!

Pentru a promova lectura si pentru a incuraja oamenii sa cumpere atat carti, dar si ziare, multe publicatii au organizat campanii prin intermediul carora, periodic, alaturi de ziar era comercializata si o carte, care facea parte dintr-o anumita colectie. Astfel, oamenii puteau cumpara carti la preturi foarte avantajoase, strangand o intreaga colectie.

De-a lungul timpului, campaniile respective au vizat cele mai importante opere literare ale lumii, muzee, enciclopedii si chiar carti pentru copii cu povesti clasice, iar multi cumparatori au reusti sa stranga aceste colectii intregi. Numai ca biblioteca lor este acum supraaglomerata si au nevoie sa o mai elibereze, situatie in care le pot fi de ajutorul cumparatorii de carti vechi.

Cine sunt cumparatorii de carti vechi?

Cu ce anume se ocupa acest cumparatori este lesne de inteles din denumirea lor, numai ca multi posibili posesori ai unor colectii impresionante de volume, care isi doresc sa mai vanda din ele, se pot intreba cine sunt acestia. Raspunsul este unul simplu: anticariatele.

Desi sunt cunoscute pentru activitatea de comercializare de carti vechi, anticariatele si-au dezvoltat si o ramura de achizitii carti, mai putin cunoscuta, dar pe care o promoveaza prin intermediul anunturilor de genul „cumparam carti”, promovate in special in mediul online. In acest fel, informatia ajunge la un numar mai mare de persoane, intr-un timp scurt.

Cumparatori de carti vechi | cumparam carti | CumparCarti.ro

Cumparatori de carti vechi

De ce se ocupa anticariatele cu cumpararea de carti?

Principalul motiv pentru care anticariatele si-au dezvoltat activitatea de achizitii carti este dorinta de a-si dezvolta propria colectie, atat in ceea ce priveste dimensiunile, cat si diversitatea. Cu toate acestea, mai exista si alte motive la fel de importante.

In primul rand, prin aceasta activitate, anticariatul online CumparCarti.ro, de exemplu vine in ajutorul oamenilor, a celor care au nevoie de mai mult spatiu in casa si se hotarasc sa renunte la o parte din carti sau chiar la intreaga biblioteca, dat si in ajutorul celor care au nevoie de bani, pe care ii pot obtine, simplu si rapid, vanzandu-si cartile unui anticariat.

In plus, anticariatele cumpara carti de orice fel, vechi, noi, din orice domeniu, pentru a-si putea atinge obiectivul principal.