7 tendinte in frumusete de urmat in 2022

Anul 2022 vine cu o mare varietate de tendinte in frumusete pentru a se potrivi fiecarui stil si gust. Si cum pot doamnele intampina mai bine noul an, daca nu cu o schimbare de look? Asadar, iata care sunt noile tendinte in 2022:

  • Buze luxuriante si naturale

Daca in 2021 s-a acordat o atentie deosebita buzelor naturale in nuante apetisante, atunci in 2022 aceasta tendinta nu va face decat sa-si intareasca pozitia.

Este important de mentionat ca filler-urile raman in trecut, in detrimentul buzelor pufoase in mod natural, care revin la moda. In ceea ce priveste machiajul in sine, exista libertate deplina in a experimenta culorile: roz-capsuna, nuanta prunei si toate nuantele de rosu.

  • Fara machiaj pe sprancene

Daca in urma cu doar 2 ani sprancenele groase au fost un succes, acum la moda vor fi cele complet naturale. Acest lucru, desigur, nu inseamna ca ar trebui sa fie prost intretinute, dar cu cat sunt mai putin vizibile, cu atat mai bine.

  • Machiaj cat mai natural

In noul an, make-up artistii planuiesc sa nu se abata de la tendinta moderna si indragita de „machiaj fara machiaj”. Machiajul maxim eteric va ramane la loc de cinste in tendinte, asa ca machiajul trebuie sa fie cat mai discret, in nuante naturale usoare si fine atat pentru fond de ten, cat si pentru iluminatori. Toate vor conferi pielii un aspect relaxat si radiant fara efectul unei masti pe fata.

  • Fard de obraz natural

Regula principala aici este folosirea nuantelor naturale care se potrivesc cu nuanta pielii. Se poate experimenta atat aplicarea cu degetul, cat si cu pensula. Scopul principal este obtinerea unui aspect natural.

  • Pometii expresivi

Pometii expresivi se afla in varful popularitatii atat anul acesta, cat si anul viitor si cu siguranta vor reprezenta 90% din imaginea de succes in noul 2022.

  • Tus de ochi

Traiasca marea varietate de forme si culori. Mai ales la moda va fi creionul dublu de ochi, precum si cel in nuante luminoase si contrastante. Noua regula pentru 2022 spune: „Cu cat mai larg, cu atat mai bine”.

  • Gene naturale

Regula principala este sa nu se alungeasca genele cu cele artificiale, ci sa se obtina acest efect cu ajutorul rimelului si a straturilor, asteptand cateva minute intre aplicari pentru a-i lasa timp rimelului sa se intareasca suficient.