3 genuri de carti care iti vor aminti instant de adolescenta

Cu toate ca adolescenta este o perioada dificila si de totala rebeliune, tot aceasta este cea de care multe persoane isi amintesc cu drag atunci cand ajung la maturitate. Schimbarile tot mai multe, gandurile coplesitoare si incercarea de dezvoltare personala sunt doar cateva aspecte pe care un adolescent trebuie sa le infrunte. Din acest motiv, multi descopera ca sunt pasionati de carti, ca autorii folosesc exact cuvintele potrivite prin care acestia se simt in sfarsit intelesi.

Cei care vor sa isi aminteasca de perioada adolescentei si faca o calatorie in trecut, pot readuce in biblioteca o multe de carti de citit intr-o duminica linistita. Printre genurile de carti care nu trebuie sa fie omise se numara si cele amintite ulterior.

  1. Carti din literatura romana

Programa scolara cuprinde o multime de exemple de carti care au menirea de a-i dezvolta pe micuti si, mai ales, de a le dezvolta spiritul analitic. Astfel, autori precum Camil Petrecut, Mircea Eliade, Liviu Rebreanu nu vor apune, cel mai probabil niciodata. Aceasta este varsta la care adolescentii descopera ca astfel de povesti sunt cat se poate de actuale si ca framantarile oamenilor au ramas, in principiu, la fel. Astfel, oricine are posibilitate de a gasi aceste carti la reducere in cadrul anticariatelor.

  1. Carti din literatura universala

Desi romanele clasice din literatura romana nu trebuie sa fie evitate, trebuie sa se acorde totusi o atentie sporita si cartilor care fac parte din literatura universala. Acestea depasesc granitele timpului si reusesc sa atraga atentia tuturor pasionatilor de lectura prin intrigi fascinante. Autori de renume cum ar fi Dostoievski, Flaubert, Jane Austen, Ernest Hemingway, Kafka trebuie sa fie cititi cel putin o data in viata. PrintreCarti.ro este unul dintre locurile potrivite in care astfel de scriitori pot fi gasiti cu usurinta la preturi mici.

Carti de citit | carti la reducere | PrintreCarti.ro

Carti de citit

  1. Carti de dragoste

Adolescenta este perioada din viata in care incep sa se concretizeze primele framantari in iubire. Din acest motiv, multi adolescenti evadeaza in spatiul sigur si ferit al cartilor, descoperindu-i pe Mircea Eliade, Mihail Drumes, Cella Serghi, Mihail Sebastian etc.

Taramul adolescentei este unul presarat cu o multime de incercari si evenimente memorabile pentru toata viata, iar cartile reusesc sa faca parte din aceste momente.