3 beneficii ale purtarii halatului medical in fiecare zi

Magazinul online MediFashion.ro pune la dispozitia tuturor medicilor si asistentelor o gama larga de piese vestimentare calitative si rezistente din care pot alege.

Halatul medical este o piesa vestimentara care nu trebuie sa lipseasca sub nicio forma din garderoba unui medic. Acesta nu este folosit doar ca element distinctiv intre statutul sau si pacienti, ci este folosit si pentru faptul ca asigura confortul necesar in fiecare zi de munca.

Vestea si mai buna este ca aceste piese vestimentare sunt disponibile intr-o gama variata de modele si culori, ceea ce inseamna ca se pot alege in functie de preferintele personale. In cele ce urmeaza sunt prezentate cateva beneficii pe care medicii le obtin daca poarta halate medicale in fiecare zi.

  • Libertate de miscare

Pentru ca personalul medical isi petrece cea mai mare perioada din timp stand in picioare si fugind de la un salon la altul in functie de necesitatile pacientilor, trebuie sa se asigure ca opteaza pentru o vestimentatie adecvata, care sa protejeze impotriva transpiratiei si care sa redea confortul termic.

Halate medicale | Halat medical colorat | MediFashion.ro

halate medicale

De asemenea, se poate opta si pentru piese vestimentare in diverse nuante. De exemplu, halatul medical colorat este una dintre cele mai frecventate optiuni ale medicilor.

  • Nivel crescut de rezistenta

Halatele medicale sunt populare pentru faptul ca sunt concepute din materiale rezistente, durabile, care fac fata cu brio multiplelor spalari. Dupa fiecare zi de munca, medicul trebuie sa isi spele halatul, care a acumulat o cantitate generoasa de bacterii, astfel incat sa fie igienizat pentru ziua urmatoare.

In plus, spalarea halatelor trebuie sa fie realizata la temperaturi foarte ridicate, astfel incat sa se elimine cu succes toate bacteriile daunatoare.

  • Proprietati antimicrobiene

Halatul medical mai este recunoscut si pentru proprietatile sale antimicrobiene, protejand pielea de bacteriile cu care intra in contact in orice moment al zilei. De asemenea, se dovedeste a fi util si pentru ca toate cadrele medicale intra in contact cu pacienti bolnavi in fiecare zi care pot transmite mai departe boala infectioasa si contagioasa de care sufera.

Din fericire, magazinul online MediFashion.ro pune la dispozitia tuturor medicilor si asistentelor o gama larga de piese vestimentare calitative si rezistente din care pot alege.

Cu alte cuvinte, halatele medicale nu trebuie sa lipseasca din garderoba medicilor, datorita faptului ca au proprietati antimicrobiene puternice, un nivel crescut de confort si rezistenta ridicata.