Titluri de carti pe care le poti vinde rapid la anticariat

Cartile sunt in continuare apreciate pentru faptul ca stimuleaza imaginatia cititorului, ofera cunostinte profunde despre subiecte cat mai diverse si reprezinta o modalitate de evadare din granitele realitatii. Cititorii care isi petrec timpul liber descoperind noi aparitii editoriale ajung, totusi, intr-o situatie neplacuta: au tendinta de a cumpara un numar mult prea ridicat de volume, neglijand faptul ca nu mai au unde sa le depoziteze.

Gratie anticariatelor si anunturilor de tipul „cumparam carti din toate domeniile” care se adreseaza tuturor, proprietarii numeroaselor volume de carti au acum sansa de a-si elibera spatiul din biblioteca. In cele ce urmeaza sunt prezentate cateva titluri de carti care starnesc imediat interesul anticarilor pentru a le cumpara.

„Nopti in Marrakech”, Jane Green

Inspirata dintr-o poveste reala, „Nopti in Marrakech” este o carte captivanta, in care sunt tesute cu grija descrieri reprezentative ale orasului Marrakech din Maroc. Actiunea se concentreaza pe traiul tinerilor in anii 60, in care se remarca Talitha, cu o viata aparent perfecta. Aceasta a ales sa se mute din Londra in Marrakech, intr-un palat, alaturi de sotul sau, Paul Getty, aceasta strangand in jurul sau artisti din domenii diverse, cum ar fi designerul Yves Saint Laurent sau chiar membrii trupei The Rolling Stones. Achizitorii de la Anticariat-Carti.com vor fi mai mult decat bucurosi sa cumpere o astfel de carte inedita.

Cumparam carti din toate domeniile | Anticariat-Carti.com

Cumparam carti din toate domeniile

„Madame Picasso”, Anne Girard

Dupa cum se intelege si din titlu, „Madame Picasso” este o carte despre femeia care i-a rapit inima celebrului artist. Cand a cunoscut-o pe Eva Gouel, Pablo s-a indragostit iremediabil, aceasta fiind prima sa mare iubire. Cititorii care apreciaza arhitectura Parisului si povestile de dragoste, nu se vor putea dezlipi de „Madame Picasso” pana la ultima fila. In paginile cartii sunt prezentate si ororile razboiului, autoarea imbinand perfect fictiunea si faptele istorice.

La titlurile de mai sus se mai pot adauga si alte carti captivante, cum ar fi „Hemingway si cu mine”, de Paula Mclain, „Zuleiha deschide ochii” de Guzel Iahina, „Minciuni pe canapea” de Irvin D. Yalom. Anticariat Carti accepta carti dint toate domeniile, indiferent de subiectul pe care il abordeaza, rasplatindu-i generos pe vanzatori.