Moda si functionalitate in unitatile medicale, cu uniformele medicale WonderWink

Activitatea dintr-o unitate medicala trebuie sa ofere siguranta sanitara atat pentru personalul medical si auxiliar care activeaza in respectiva locatie, cat si pentru pacientil. Un element important in mentinerea igienei si in crearea unui mediu sigur il au si uniformele medicale de calitate.

Ce rol au uniformele medicale intr-o institutie sanitara?

Cand vine vorba despre uniforme medicale, multi oameni considera ca acestea au strict un rol de identificare vizuala intr-o institutie medicala, functionand ca un simplu echipament de lucru al cadrelor medicale si auxiliare. Pe langa acest rol, uniformele mai au insa si altele:

  • Promovarea sigurantei si igienei – uniformele sunt concepute pentru a asigura igiena si siguranta, atat pentru personalul medical, cat si pentru pacienti. Pot fi luate ca exemplu uniformele medicale Wonder Wink, de la Med-Tehnica.ro. Acestea sunt realizate din materiale rezistente la substantele chimice si biologice cu care personalul medical intra in contact, se usuca rapid si creeaza o bariera intre agentii patogeni si pielea celor care le poarta.

  • Crearea increderii in institutia medicala – uniformele contribuie la crearea unui mediu profesional si de incredere in unitatea medicala respectiva. Uniformele WonderWink, pentru ca sunt de calitate si in modele si culori diferite, pot fi purtate pentru un plus de prestanta, siguranta si incredere printre pacienti.

  • Confort si functionalitate – o uniforma de calitate superioara, fie ca este purtata langa masa de operatie, in laborator, la efectuarea tratamentelor, fie in timpul prelevarii probelor pentru a fi analizate, trebuie sa-i ofere purtatorului sau confort. Uniformele Wonder Wink de la Med-Tehnica sunt realizate din materiale flexibile, care ofera libertate de miscare. In plus, in functie de model, sunt prevazute cu buzunare si compartimente speciale pentru a transporta instrumentele si materialele medicale.

Uniforme medicale | masa de operatie | Med-Tehnica.ro

Uniforme medicale

In concluzie, uniformele medicale sunt mai mult decat un simplu echipament de lucru. Ele sunt eficiente in pastrarea igienei in institutiile medicale, asigura libertate de miscare si confort medicilor si asistentelor si contribuie la crearea unui sentiment de incredere in randul pacientilor. In plus, datorita modelelor si culorilor diverse, pot avea si un important rol estetic, mai prietenos pentru pacienti decat vechile uniforme.