Implanturile din zona estetica

Cautati un implantolog destoinic asemenea celor de la clinica stomatologica din sector 3, Dental Crown Health, si numai el va putea spune, in urma unui studiu serios, daca sunteti sau nu candidatul ideal pentru implantare dentara.

Estetica dentara poate fi asociata cu implanturile dentare. De multe ori exista pacienti care au multi dinti frontali afectati, cu pierderi osoase semnificative, mobilitate a dintilor si goluri intre ei. De asemenea, exista si pacienti care au dinti lipsa si poarta proteze mobile, dinti falsi sau poduri dentare.

Toti acesti pacienti isi pierd capacitatea de a manca bine, de a arata bine si de a avea incredere in ei insisi. Ei nu se pot bucura de mancare, sunt stanjeniti de felul in care arata dintii si de cele mai multe ori se tem de existenta unei vieti sociale normale.

Vestea buna pentru acest grup de oameni este ca exista o solutie si, astfel, un capat al acestor probleme dentare. Raspunsul este dat de implanturi dentare. Dintii rai vor fi indepartati, iar cei care lipsesc vor fi inlocuiti cu implanturi care au coroane foarte estetice, care vor schimba viata pentru totdeauna. Acesti oameni isi pot recastiga increderea in fiecare aspect al vietii lor, ceea ce le va schimba radical viata.

Plasarea implanturilor in zona estetica necesita o planificare exigenta si abilitati tehnice foarte bine dezvoltate. Prin planificarea tratamentului poate fi prevenita orice problema sau complicatie, iar rezultatul nu poate fi decat unul uimitor. Planificarea tratamentului va da informatii pretioase despre cantitatea si volumul osului maxilar, despre adancimea de sondare, despre calitatea gingiilor si nu numai. In acest fel, specialistul va sti daca este necesara aditia osoasa sau cea gingivala, dar si daca istoricul medical al pacientului permite implantarea.

Clinica stomatologica din sector 3 | dentalcrownhealth.ro

clinica stomatologica din sector 3

Cautati un implantolog destoinic asemenea celor de la clinica stomatologica din sector 3, Dental Crown Health, si numai el va putea spune, in urma unui studiu serios, daca sunteti sau nu candidatul ideal pentru implantare dentara. Accesand https://dentalcrownhealth.ro/ puteti citi mai multe informatii despre aceasta procedura, insa numai programand o intalnire cu un specialist si doar in urma unei evaluari, acesta va putea spune daca procedura de implantare va fi de succes in cazul dumneavoastra. Nu va lasati coplesit de imagini si informatii generale, totul este diferit in functie de fiecare pacient in parte!