Functii esentiale ale unui sistem ERP

Consultanta, evaluare si implementare, toate pot fi la dispozitia dumneavoastra daca alegeti sa colaborati cu AttoSoft, o companie cu experienta pe piata de profil din Romania.

Ati decis sa investiti intr-un sistem ERP pentru a obtine o mai buna eficienta si profitabilitate sau pentru a va inlocui sistemul vechi? Pe masura ce treceti prin diferitele optiuni disponibile, este necesar sa acordati atentie si functiilor esentiale ale unui sistem ERP care vor ajuta sa stabiliti daca este sau nu, o solutie ce merita investitie.

Singurul lucru legat de integrarea ERP in propria companie este faptul ca aceasta nu va fi asa usoara cum pare. Problemele de integrare apar pe mai multe nivele pentru ca intreg sistemul include un numar de module care trebuie gestionate eficient pentru ca sistemul sa-si serveasca scopul.

Cu siguranta stiti ca solutiile ERP sunt sisteme complexe, cu o multime de functionalitati care, in mod ideal, va vor ajuta sa desfasurati toate procesele de afaceri. Daca, totusi, solutia nu este usor de utilizat si prea complicata, atunci toate aceste functionalitati sfideaza propriul scop si afecteaza productivitatea companiei. Prin urmare, asigurati-va intotdeauna ca solicitati demonstratii inainte de a decide asupra unui sistem ERP.

Accesul de pe dispozitivele smart chiar si fara ca angajatii sa fie la serviciu, nu mai este o caracteristica futurista a sistemului ERP. Daca aveti angajati care lucreaza de acasa sau din delegatii, versiunea mobila a ERP este o necesitate absoluta. Acest lucru permite flexibilitate angajatilor, dar si ocazia de a vedea cum functioneaza afacerea in orice moment.

Pe masura ce afacerea creste, veti aprecia cu adevarat modul de gestiune financiara ca parte a solutiei dumneavoastra ERP. Ideea este de a obtine o platforma cuprinzatoare care sa contribuie si la eficientizarea operatiunilor financiare. Prin integrarea diverselor module, chiar si partea financiara a afacerii putand fi monitorizata si gestionata eficient.

Managementul resurselor umane nu mai este doar o sarcina administrativa. Un sistem ERP bun ar trebui sa dispuna de un modul de gestionare a resurselor umane cu functii avansate precum gestionarea timpului si a prezentei, gestionarea beneficiilor angajatilor, a riscurilor, toate acestea pentru a permite monitorizarea si investitia in cea mai importanta resursa: oamenii.

Sistem ERP | attosoft.ro

sistem ERP

Consultanta, evaluare si implementare, toate pot fi la dispozitia dumneavoastra daca alegeti sa colaborati cu AttoSoft, o companie cu experienta pe piata de profil din Romania. Accesati Attosoft.ro si aflati detaliile care va intereseaza!