Cum pot firmele sa vanda rapid si sigur cartile vechi la anticariat?

In activitatea unei firme, sunt perioade de training in care este nevoie de material didactic pentru instruirea personalului, pentru descifrarea unor proceduri de lucru sau pentru interpretarea unor norme legislative. Dupa o perioada, cartile utilizate pentru pregatirea si formarea angajatilor devin inutile, iar continutul lor nu mai este folositor. O firma de avocatura, un cabinet de psihologie sau o societate de consultanta poate sa apeleze in aceste caz la cumparatori de carti vechi.

Sunt, de cele mai multe ori, anticariate specializate in achizitia de carti din toate domeniile. Cea mai mare problema pentru o afacere este, bineinteles, lipsa timpului. Asa cum spune un binecunoscut aforism, „timpul inseamna bani” si intreprinzatorii cunosc foarte bine acest aspect.

Cum se pot vinde rapid, fara deplasare, cartile din firma?

Pentru a economisi timp pretios, firmele care vor sa isi lichideze biblioteca pot contacta Anticariat-Carti.com, un anticariat pentru care deplasarea in orice punct al Capitalei si in imprejurimile Bucurestiului nu este o problema. Deplasarea reprezentantului anticariatului se face in functie de disponibilitatea vanzatorului.

Astfel, pentru colectare carti din Bucuresti este necesar ca personalul firmei insarcinat cu inventarul sa sune la anticariat, pentru a programa intalnirea.

Cumparatori de carti vechi | colectare carti din Bucuresti | Anticariat-Carti.com

Cumparatori de carti vechi

Ce fel de carti cumpara anticariatul?

Tipul de carti nu este o problema pentru cei care vor sa lichideze biblioteca. In acest sens, o firma isi poate vinde fara probleme cartile din domeniul juridic, psihologie, silvicultura, ecologie, agricultura, gestiunea contabilitatii, resurse umane sau baze de date in IT.

In acelasi mod, la incetarea cursurilor sau lichidarea firmei, pot proceda antreprenorii si trainerii care nu mai au nevoie de manuale din domenii precum cosmetica, infrumusetare, manichiura, frizerie si alte servicii.

Prin vanzarea la anticariat a cartilor vechi, firmele castiga timp, pe care il pot folosi pentru activitatile economice din codul caen, dar si bani, pe care ii pot reloca pentru alte cheltuieli necesare afacerii.