Comanda torturi personalizate insotite de un candy bar reusit

Coltul dulce sau candy bar-ul insoteste oferta de torturi personalizate si le da si mai multa personalitate

Pana nu demult, ideea de torturi personalizate era destul de greu de primit de catre clientii care erau obisnuiti cu forma traditionala a tortului, cu sau fara etaje. Acum, cei mai multi dintre clientii cofetariei online https://etorturi.ro aleg varianta torturilor personalizate pentru ca ii ajuta sa isi surprinda invitatii sau chiar sa surprinda sarbatoritul sau sarbatorita.

Torturile personalizate sunt completate perfect de un candy bar reusit pentru ca invitatii petrecerii sa fie pe deplin surprinsi si multumiti, iar papilele lor gustative sa aiba o amintire placuta.

Coltul dulce sau candy bar-ul insoteste oferta de torturi personalizate si le da si mai multa personalitate

Organizatorii petrecerilor care au o personalitate puternica si cauta o varianta de personalizare a atmosferei evenimentului pot alege sa colaboreze cu o cofetarie online care ofera posibilitatea comandarii nu numai a torturilor personalizate, ci si a candy-bar-ului perfect asortat cu acestea.

Candy bar-ul este un dulce care insoteste tortul si il completeaza la orice eveniment, fie ca este vorba despre o nunta, un botez sau o petrecere corporate sau de o zi de nastere. Candy bar-ul poate fi folosit pentru a face o primire dulce invitatilor si a-i introduce in atmosfera evenimentului plina de veselie si armonie, dar si pentru a le face acestora cunoscuta tematica petrecerii.

Torturi personalizate | cofetarie online | eTorturi.ro

torturi personalizate

Ce poate contine un candy bar?

Candy bar-ul este preferat de catre copii, dar si de adulti si poate reprezenta o tema precum desene animate, o tema marina, o anumita culoare sau un obiect drag sarbatoritului. Specialistii eTorturi le ofera clientilor peste 15 sortimente de dulciuri ce pot fi personalizate, pe langa torturi, dar si vesela si accesorii ce pot da oricarei petreceri un aer de poveste.

Asadar, un candy bar reusit poate contine briose, bezele, miniprajituri, biscuiti, frusecuri, minitarte, cupe cu mousse, macarons si cake pops, precum si alte dulciuri. Cu siguranta oricare ar fi tematica evenimentului, cofetarii profesionisti vor reusi sa transforme acest eveniment in unul reusit cu un tort personalizat si un cake bar pe masura asteptarilor.