Calculator Asus versus HP

Asus versus HP, care este mai bun?

Asus versus HP

Asus versus HP

Asus

Daca doriti un calculator extra-fiabil, dar nu doriti sa platiti prea mult pentru acesta, atunci veti fi incantati sa constatati ca Asus apare pe lista cu cele mai fiabile marci de laptopuri. Compania a inregistrat in mod constant rezultate bune in sondaje, desi, in mod normal, nu merita.

Cei mai multi clienti, incearca sa evite laptopurile sale de ultima generatie, computerele Asus fiind mai subtiri si mai usoare decat multe branduri de pe piata. Daca sunteti mai putin interesat de inlocuirea unei unitati desktop si mai interesat de o optiune portabila, aceasta este calea pe care trebuie sa o urmati. Asus, de asemenea, tinde sa se joace la extreme, cu laptop-uri de diferite dimensiuni. Exista multe controverse in ceea ce priveste acest brand, lucru care il face o optiune interesanta de explorat.

Dezavantajul brand-ului Asus este suportul pentru clienti. Compania primeste note sub medie in urma anchetelor privind serviciile pentru clienti. Suportul web este un punct de vedere deosebit. Navigarea pe site-ul Asus poate este, de obicei confuza, chiar daca compania nu sta cel mai rau in aceasta privinta.

HP

HP sa specializat de mult timp in laptop-uri si computere hibride de, proiectate pentru siguranta la locul de munca si avand caracteristici profesionale de baza. Compania nu a avut cele mai bune recenzii la laptop-urile vandute in ultimii ani, deoarece HP a pus accent pe modele robuste care nu au fost foarte indragite si nu a maximizat configuratiile pentru a concura cu laptop-uri high-end de la alte branduri.

Recent, acest lucru a inceput sa se schimbe. Cele mai recente laptop-uri produse de HP sunt mai rapide, mai puternice, mai usor de utilizat si mai simplu pentru potentialii clienti, de bagat intr-o geanta de laptop. Cu toate aceste minusuri enumerate mai sus, HP si-a castigat reputatia pentru fabricarea de laptop-uri fiabile si servicii pentru clienti foarte competent.

Acesta este motivul pentru care HP este in prezent clasat pe locul al treilea sau al patrulea in ceea ce priveste marcile de laptop-uri si continua sa adune scoruri favorabile pentru modelele sale. S-ar putea ca hotararea achizitionarii unui laptop HP sa nu fi fost niciodata mai buna – mai ales daca folositi in primul rand calculatorul in scopuri de lucru la birou sau daca sunteti patronul unei afaceri care cauta laptop-uri pentru angajati.