Am foarte multe carti cu care nu am ce sa fac – unde vand carti?

O solutie este reprezentata de Anticariat-carti.com pot fi vandute toate tipurile de carti, acestea urmand sa fie comercializate in magazinul online.

Raspunsul la intrebarea unde vand carti este foarte simplu – la anticariate. Cele mai multe persoane care isi pun aceasta intrebare sunt cele care au primit cartile de la bunici sau de la parinti cu tot cu biblioteca atunci cand au mostenit case sau apartamente care au apartinut acestora. Anticariatele fac periodic achizitii de carti pentru a oferi volumele pe site-urile lor, motiv pentru care tot timpul pot fi gasite anunturi ale persoanelor care cumpara carti.

O solutie este reprezentata de www.anticariat-carti.com pot fi vandute toate tipurile de carti, acestea urmand sa fie comercializate in magazinul online.

Unde vand carti – anticariatele sunt cea mai avantajoasa metoda

Pentru cei care vor sa vanda toate cartile odata, anticariatele sunt cele mai bune variante. Recomandarea specialistilor este sa fie cautate anunturile de tipul cumpar carti in regim anticariat si sa se ia legatura cu specialistii de acolo. Ulterior, in functie de informatiile furnizate, un specialist se va prezenta sa evalueze cartile pentru a oferi vanzatorului un pret cat mai real. Inainte ca acesta sa se prezinte pentru a ridica volumele este important ca ele sa fie pregatite corespunzator.

Site-urile de comert online

O alta varianta este reprezentata de site-urile de comert online. Aceste site-uri insa, spre deosebire de anticariate, sunt mai complicat de utilizat si implica un timp de asteptare mai lung sau mai scurt in functie de cat de interesante sunt cartile si cat de bun este pretul oferit. De asemenea, foarte multe persoane care suna la anunturile de pe site-urile de vanzari online au tendinta de a negocia. Activitatea este consumatoare de timp si multe persoane vor sa elimine repede cartile, alegand varianta optima si anume pe cea de a apela la anticariate.

Cumpar carti in regim anticariat | unde vand carti | Anticariat-carti.com

unde vand carti

Vanzarile catre o biblioteca

Cele mai multe biblioteci nu cumpara carti ci le primesc in parteneriat cu primariile sau cu alte administratii locale. De asemenea, bibliotecile publice primesc carti din donatii. Astfel, este foarte greu ca volumele din biblioteca sa fie vandute unei astfel de institutii.

La centrele de colectare hartie

Exista si centre de colectare hartie sau persoane care cumpara hartie la kilogram platind un pret derizoriu pentru aceasta. Cartile vandute astfel ajung in final sa fie distruse in timp ce proprietarul lor nu va primi nici macar o jumatate din banii pe care i-ar lua in mod normal de la un anticariat online.