Dulciuri delicioase si sanatoase pentru petreceri reusite

In perioada verii au loc cele mai multe petreceri : nunti , botezuri, banchete, zile onomastice, zile de nastere etc.

In perioada verii au loc cele mai multe petreceri : nunti , botezuri, banchete, zile onomastice, zile de nastere etc. Vara insa este si cel mai important sa se pastreze o igiena stricta si o temperatura optima pentru ca alimentele sa nu se altereze. Ar fi foarte neplacut sa risti ,comandand de la firme neacreditate care nu ofera certificate de conformitate pentru produsele preparate de ei sau care nu respecta standardele de igiena si temperaturi optime pentru depozitarea si transportul alimentelor.

O solutie excelenta ar fi sa comanzi alimente si prajituri avand siguranta ca sunt proaspete si preparate in ziua evenimentului, transportate cu masini frigorifice la adresa la care va avea loc petrecerea.

Cofetarie Online – Torturi pe comanda pentru evenimentele speciale din viata ta!

cofetarie online

Pentru torturi la comanda poti alege o cofetarie online, cum ar fi cofetaria eTorturi. Cofetaria online eTorturi ofera produse gustoase si sanatoase preparate dupa cele mai bune retete, pregatite special pentru tine, deoarece lucreaza exclusiv pe comanda. Astefel nu vei avea emotii ca achizitionezi prajituri si torturi care au fost depozitate in conditii improprii.

Cofetaria online livreaza gratuit oriunde in Bucuresti si zonele limitrofe cu masini frigorifice, torturi, prajituri de casa, fursecuri, pateuri, saleuri, bunatati pentru candy bar-urile cele mai deosebite (briose, biscuiti, macarons, marshmallows, cake-pops, miniprajituri, minitarte etc) si ofera certificate de conformitate pentru toate produsele achizitionate de la ei.

Pe site-ul lor vei gasi cele mai frumoase modele de torturi potrivite pentru nunti, botezuri, petreceri, impresionant realizate in laboratorul eTorturi. In cazul in care iti doresti altceva, poti trimite o poza sau poti sa le faci o vizita si ei iti vor realiza tortul dorit.

Acceseaza site-ul lor etorturi.ro si convinge-te de modelele deosebite de torturi, de ingredientele delicioase si natural pe care le folosesc in prepararea prajiturilor (fructe proaspete, frisca, unt, mascarpone, ciocolata belgiana), folosesc blaturi coapte de ei “de casa” delicioase testate de-a lungul timpului si adorate de clientii cofetariei.