4 motive pentru care sa alegi epilarea definitiva cu SPL

Tehnologia de epilare definitiva care este folosita in cadrul salonului JoyaSalon.ro este una foarte eficienta si sigura

Indepartarea parului nedorit de pe corp este una dintre dorintele cele mai arzatoare ale femeilor, motiv pentru care au fost dezvoltate mai multe tehnologii care ajuta la eliminarea definitiva a acestuia, iar una dintre ele este SPL, adica epilarea definitiva cu lumina pulsata.

Femeile care sunt in cautarea unui salon care realizeaza astfel de proceduri de epliare definitiva in Bucuresti pot alege Joya Salon, unde calitatea, profesionalismul si satisfactia clientilor sunt principiile de functionare.

Pentru cele care inca se intreaba ce solutie de epilare definitiva sa aleaga, dintre cele existente pe piata – IPL, SPL sau cu laser – in continuare sunt prezentate cateva dintre avantajele epilarii SPL, care pot contribui la luarea celei mai bune decizii:

  • Epilarea definitiva cu SPL este eficienta si sigura

Cu toate ca unele femei se tem de o astfel de procedura, tehnologia SPL este una dintre cele mai eficiente din domeniu. In plus, aceasta protejeaza atat pielea expusa, cat si tesuturile din jur.

Salon de infrumusetare din sector 1 | Epliare definitiva in Bucuresti | JoyaSalon.ro

salon de infrumusetare din sector 1

  • Tehnologia pe care Joya Salon, unde pot fi efectuate aceste sedinte de epilare definitiva in Bucuresti are rezultate rapide

Joya Salon, un salon de infrumusetare din sectorul 1, foloseste o tehnologie de epilare ale carei rezultate pot fi observate inca de la prima sedinta. Chiar si durata unei sedinte este redusa, in cazul axilei, de exemplu, fiind suficiente cateva minute.

  • Este o procedura nedureroasa si care nu necesita recuperare

Epilarea definitiva cu SPL nu necesita aplicare unui anestezic pe zona pe care lucreaza, aceasta procedura putand fi facuta in orice moment al zilei, fara a fi nevoie de o perioada de recuperare.

  • Poate fi folosita pentru orice zona a corpului sau orice tip de par

Epilarea definitiva cu SPL poate fi folosita pentru indepartarea parului din orice zona a corpului, indiferent cat de mica sau de intinsa este aceasta. In plus, poate elimina orice fel de tip de par care contine pigment.

In concluzie, tehnologia de epilare definitiva care este folosita in cadrul salonului JoyaSalon.ro este una foarte eficienta si sigura, motiv pentru care femeile se pot bucura de rezultate intr-un timp foarte scurt.